søndag den 28. februar 2016

Fødselsdags ønsker


Lige som forrige år får i her et lille udsnit af min ønskeseddel til min fødselsdag, til inspiration for jer alle :) 

I år står der bl.a.: 
- Pernille Corydon rose guld smykker med perler: jeg synes de er så utroligt smukke i roseguld og jeg har kigget på dem meget længe. Jeg har også en stor passion for smykker og bliver aldrig træt af at ønske mig eller få smykker! Pernille Corydon smykkerne her over koster fra 350 kr 

- Celvin Klein undertøj: ja jeg synes Calvin Klein laver noget lækkert undertøj, og er vild med disse i serien Carousel til 349 kr for 3 par. 

- Kari Traa Butterfly T-Shirts og langærmede: Jeg elsker at løbe i Kari Traa Butterfly trøjer/t-shirts og de er mine favoritter og lige nu har jeg kun en af hver, altså en langærmet og en t-shirt, og derfor kunne jeg godt bruge nogle flere. T-shirten koster 300kr og den langærmede 400kr, men de er ofte på tilbud rundt omkring på nettet. 

- Kay Bojesens store sangfugl Alfred: jeg er vild med træfigurer og jeg har Kay Bojesens turtelduer men er altså blevet vild med denne kæmpe sangfugl Alfred i træ. Alfred koster 750kr. 

Håber i nyder søndagen! Her er det solskin og helt forårsagtig, hvilet gør en glad i låget og dagen bliver så meget bedre <3 

søndag den 21. februar 2016

Endelig :)



Ja som i kan se på billedet går det endelig fremad med mit strik! Sidst jeg lavede et indlæg var hvor jeg viste at jeg havde pillet en masse op og dermed havde samme udgangspunkt som for mange uger siden! Men efter jeg fandt den manglende maske, så passer mønsteret! 
Det er stadig med tungen lige i munden og en masse tælleri men det er i det mindste rigtigt det jeg strikket nu ;) 




tirsdag den 16. februar 2016

At strikke baglæns


Sådan ser det ud når strikketøjet driller og mange mange pinde må strikkes baglæns for at finde den manglende maske! Så nu er jeg tilbage til hvor jeg var for nogle uger siden! MEN JEG FANDT DEN MANGLENDE MASKE! Hvis det før var med tungen lige i munden og tælle masker, så ved jeg ikke hvad jeg skal nu for at få alle masker med :/ 
Det her halstørklæde bliver vist først færdig og klar til brug til næste vinter! Men på med strikke vanten igen og så må ve se hvor langt jeg så når inden jeg skal pille op igen ;) 

søndag den 14. februar 2016

Grove pølsehorn


Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn. Selvom de er grove er de overraskende lette og luftige og smager super! Selv min kæreste og hans kolleger var glade for dem og sagde af de var meget luftige. Her får i så opskriften 

Grove pølsehorn 
16 stk 

50 g gær 
2 tsk salt 
2 tsk sukker 
5 dl lunken vand 
2 spsk olie 
1 dl grahamsmel eller en anden grov meltype 
1 dl havregryn
Hvedemel 
8 pølser skåret i halve 

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt. 
Derefter tilsættes hvedemel til dejen ikke klistre længere. 
Dejen skal nu hæve i 30 min.
Ælt dejen og del den i to lige store dele som hver rulles ud til en cirkel som skæres ud til 8 trekanter. Kom en pølse på hver trekant og rul til pølsehorn. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. 

Pølsehornene skal efterhæve i 15 min og derefter pensles med enten vand, mælk eller æg. De kan evt drysses med sesam frø, solsikkekerner eller hvad man nu har. 
Bages ved 225 grader til de er gyldne. 

Tip: kom evt ketchup på dej trekanterne når pølserne rulles i. 

Velbekomme :) 

tirsdag den 9. februar 2016

Strikket karklud


I går fik jeg færdiggjort min strikkede karklud. Den er strikket i perlestrik og jeg havde slået 65 masker op. 
Jeg er i gang med en strikket karklud mere og et par hæklede. 
Den hæklede på billedet er i mønsteret grums :) 


torsdag den 4. februar 2016

Nyt iPhone tilbehør til løbeturen


Her i søndags var jeg endelig en tur ude at løbe efter at have været syge. En ting jeg ikke kan undvære er mit løbesrmbånd til min iPhone. Den er altid med til at måle rutens længde, tid osv og ikke mindst til musik. 
Jeg har været så heldig at få lov til at teste dette løbearmbånd fra Onkelbillig.dk


Jeg var ude at løbe en dag i regnvejr ca 3,4 km med armbåndet på. 
På løbearmbåndet er der en nøglelomme, hvilket jeg synes er meget smart, desværre passer den ikke så godt hvis nøglen ikke er rund og den må kantes i, men det kan sagtens lade sig gøre. 


Det er nemt at få telefonen i og sætte stikket til høretelefonerne i. Dog savner jeg en rem eller lille lomme, hvor det overskydende ledning fra høretelefonerne kan snoes om eller gemmes væk, da det er træls med en masse ledning der hænger og dingler når man løber. 

Som sagt regnede det en smule da jeg var ude at løbe og den holdt fint tæt. Dog ville jeg ikke bruge den, hvis det øser ned da jeg ville være nervøs for, at der kunne trænge vand ind af hullerne til høretelefonerne, som er i hver ende, på trods af, at de vender ind mod armen. Armbåndet sider fint på armen når man løber og kan tilpasses ens arm så det passer uanset om man har små eller store overarme. Den genere ikke når man løber og jeg er overordnet meget tilfreds med armbåndet som passer til mine ugentlige løbeture :) 
Armbåndet koster 79 kr og fås lige her hos Onkelbillig.dk 
Hos Onkelbillig har de også en masse andet tilbehør til mobilen så smut ind forbi og se om der ikke er noget som kunne friste :)