fredag den 10. januar 2014

Kylling med parmaskinke, bagt tomatsalat og pasta


Jeg fandt en rigtig lækker opskrift på vores pastapakke, nemlig kyllingefilet med parmaskinke,
bagt tomatsalat og pasta. Det smagte virkelig godt og parmaskinken blev helt sprød rundt om kyllingen efter en tur i ovnen. Jeg havde desværre ikke soltørrede tomater eller frisk timian, så jeg nøjes med de friske tomater og tørret timian. Her får i så opskriften:

Kyllingefilet med parmaskinke, bagt tomatsalat og pasta:

2 pak Pastella Fettuccini Spinat 250g (eller andet pasta)
4 stk. kyllingebrystfilet
4 skiver parmaskinke
400 g cherrytomater i halve
75 g soltørrede tomater i mindre stykker
1 løg i både/tern
2 kviste frisk timian
1/2 dl olivenolie
3 spsk. lys balsamicoeddike
Salt og peber

Kom parmaskinke rundt om hvert kyllingebryst og kom dem i et ovnfast fad. Bland cherrytomater, soltørrede tomater, løg, timian, olivenolie, lys balsamico, salt og friskkværnet peber sammen. Læg det i et mindre ovnfast fad ved siden af kyllingen. Kyllingen og tomatsalaten ovnsteges ved 200 grader i 30-35 min. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Vend derefter pastaen sammen med den varme tomatsalat og server sammen med kyllingen.



Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar